Versiunea romana

pic

MODALITATI DE PLATA

numerar la emiterea chitantei

ordin de plata la orice banca in contul
RON    RO46BUCU118294812511RO01
EUR     RO03BUCU118294812511EU01
USD     RO60BUCU118294812511US01
ALPHABANK

card la alegerea on-line a produsul sau
daca ne solicitati intentia de a plati o suma

atm machine

Mentenanta si Contracte


solutionsMentenanta incepe cu coala de hartie pe care parintii o aseaza pe o suprafata pentru a nu o murdari atunci cand fac o reparatie in casa. Crestem si vedem cum ne umplem de insatisfactie cand un vecin binevoitor pe moment a zis ca ne ajuta si actiunea lui s-a soldat cu un esec pentru noi si cu un dat din umeri pentru el. Continuam prin a ne minuna cand vedem oameni care diagnosticheaza intrebandu-se ce se intampla daca procedeaza intr-un anumit fel, apoi "pierd timpul" documentandu-se si actioneaza abia dupa aceea. Descoperim respectul pentru realizarile altora, purtam manusi pentru a nu murdari zidurile, aspiram praful inainte de a se imprastia in toata incaperea cand dam gauri cu bormasina. Evolutia duce la principii de lucru.

"Initiativa dumneavoastra se construieste si in jurul unei inalte disponibilitati a sistemelor si aplicatiilor critice. Fundamentul disponibilitatii este preventia, pentru a evita evenimentele nedorite; si recuperarea, pentru a restaura sistemele atunci cand masurile preventive esueaza. Regula de aur a strategiei preventive este de a tine esecurile pe cat posibil mai aproape de zero." - Philip O'Dwyer, MD '03/'05.

Citind aceasta pagina, in situatiile de criza, cand utilizatorii nu mai pot lucra, va amintiti de noi dorind sa facem urgent o minune si vom incerca  acordand prioritate clientilor nostri cu care am incheiat contracte.

Pentru cei care inteleg necesitatea incheierii de contracte  ce duc la prezenta noastra odata pe luna on-site aplicam reducerile pentru reparatii(20%) si consultanta(40%) la interventii si prin cunoasterea echipamentelor si istoricul defectelor reusim sa restabilim starea de bine intr-un interval de timp mult mai scurt daca solicitati

cartmentenanta

  Servicii            incluse pentru clientii ce sunt deja beneficiarii unui contract de prestari-servicii  

Login pentru clientii cu abonament

 
Home | About Us | Hardware | Software | Solutions | Team | Contact Us
  Copyright © 2006-2011 AbleMen ltd | All rights reserved | Terms of Use | Powered by Cristian Dinca